skip to Main Content

Aptum vinner pris for profilering av OsloKollega

Aptum har vunnet selveste Grafills Sabla Bra pris for profilering av OsloKollega, vi vant også sølv for Visuell Identitet. Dette sa Grafill:

«GRAFILLs SablaBra Pris går til…..
Grafill er interesseorganisasjonen for designere og illustratører i Norge. Vår jobb er blant annet å arbeide for å høyne fagenes kvalitetsmessige og etiske nivå. I sånne sammenhenger er konkurranser som Sabla Bra en viktig arena. Vi har mange aktive medlemmer i Grafill, ikke minst de som har verv i lokallagene våre. Denne prisen som vi har valgt å kalle Grafills Sabla Bra pris er juryert i fellesskap av lokallagene til Grafill i Bergen, Stavanger og Trondheim.

Arbeidet som har vunnet Grafills Sabla Bra pris er en identitetsjobb som bygger på en god idé og som har en solid designmessig utforming. Med en enkel vri skapes en mer fortellende identitet. Logoen rommer en karakter som også fungerer som et eget kommunikasjonselement. Den lekne identiteten bidrar til å ufarliggjøre prosessen til folk som trenger bistand for å komme inn i arbeidslivet. Den underliggende kommunikasjonen er at du er OK, vi er her for deg også om du føler deg utenfor.

Vinneren av Grafills Sabla Bra pris er derfor:
Aptum for identiteten til OsloKollega.»

Back To Top