Jobbsøker

Hva kan deltager forvente seg hos OsloKollega

Hos OsloKollega er det du som deltager som står i fokus. 

OsloKollega har lang erfaring med å hjelpe mennesker videre i arbeidslivet. Vi jobber tett med bedrifter som trenger nye medarbeidere. Sammen med deg finner vi gode og individuelt tilpassede løp frem mot jobb. Her er en oversikt over hva du kan forvente: 

Deltagerløp fra A - Å  

Først NAV

Etter at NAV har vurdert ditt bistandsbehov kan du og din veileder sende en bestilling til OsloKollega.

1
2
Forhåndssamtale  

Når OsloKollega har mottatt henvisning med bestilling fra NAV, inviteres du til en forhåndssamtale hos oss. Vi vil der gå gjennom mottatt dokumentasjon, informere om tiltaket, våre tilbud og hvordan vi jobber. Når vi blir enige om at dette er riktig tiltak for deg, får du beskjed om når du kan forvente å bli kontaktet for oppstart i tiltaket.

Bli kjent  

Nå begynner du og veileder jobben med å kartlegge hvor du står i forhold til kompetanse og hva du trenger for å komme i jobb. Hva slags jobb ønsker du, hva har du å bygge på av tidligere erfaring og hvordan kan vi ta i bruk dine ressurser på veien mot jobb eller utdanning. Våre veiledere har god kunnskap om arbeidsmarkedet og hva arbeidsgivere forventer. Du får også hjelp til å utarbeide CV, skrive søknader og trene på intervju- situasjonen, dersom du trenger det.

3
4
Søke jobb  

Når vi sammen har funnet dine ønsker, muligheter og ressurser, finner vi et arbeidssted hvor du kan bygge videre kompetanse og se om dette er et arbeidsområde som kan passe for deg. Vi har noen arbeidspraksiser hos oss, og mange arbeidsgivere vi samarbeider med for å gi deg det beste utgangspunktet for å lykkes med jobb.

Ut i jobb  

Når vi finner en jobb som er god match for deg, følger din veileder opp deg og arbeidsgiver så mye som du ønsker eller har behov for. Vårt felles mål er at dette skal ende i en ansettelse.

5
Kontakt oss