Artikler > En historie fra Choice

Bransjen trenger flinke folk

PS:hotel og Choice er ikke opptatt av hvem du var eller hvor du kommer fra, vi er mer opptatt av hvem du vil bli og hvor du skal. Her ligger fokus på arbeidslyst, nysgjerrighet, vilje og et ønske om å yte god service, langt foran formell utdannelse og en flott CV. På PS:hotell jobber du side om side med dyktige arbeidsledere med erfaring fra bransjen og som er opptatt av at du skal lykkes. Her feries din nye jobb, da har prosjektet lykkes!

PS:hotel er det lille hotellet med det store hjertet på Vulkan i Oslo

PS:hotel er det lille hotellet med det store hjertet på Vulkan i Oslo. Hotellet har 31 rom, egen konferanseavdeling, og en av Oslos aller beste kaffebarer. I kjelleren har det åpnet et helt nytt restaurantkonsept GROW, som er et samarbeid med EAT og Gunhild Stordalen. Der fokus settes på nye og spennende matopplevelser, samt inspirasjon og kunnskap om å spise mer plantebasert mat i en helt unik atmosfære.

 

Hotellet er et helt ordinært hotell med ordinære gjester og kundeopplevelser. Den eneste forskjellen ligger i at her får mennesker en unik mulighet til å starte sin karriere innenfor trygge rammer! Mange arbeidsoppgaver skal løses på et hotell i løpet av et døgn, og her ligger mulighetene til å prøve seg i ulike stillinger. Frokostvakter, verter, kokker, kjøkkenassistenter, servitører, resepsjonister, barristaer, renholdspersonale, nattevakter og vaktmestere for nå nevne noen, denne bransjen trenger mange og alle typer folk!

Ønsker du å prøve deg i hotellbransjen, da kan ps:hotel være stedet å starte.

Ansatte på PS kjenner bransjen og vet hvilke kandidater som har forutsetninger for å lykkes. I tillegg hjelper de kandidater i overgangen til jobb og er her som støtte for oss i Nordic Choice.  Dette er både effektivt og bra – ikke minst for kandidaten.