skip to Main Content

Vi kan hjelpe deg videre i liv og karriere

OsloKollega har lang erfaring med å hjelpe mennesker videre i arbeidslivet. Vi jobber tett med bedrifter som trenger nye medarbeidere. Dette vil være til god hjelp for deg på veien mot jobb. Her er en oversikt over hva du kan forvente:

 

  • Først NAV. Etter at NAV har vurdert ditt behov kan du og din veileder sende en bestilling til OsloKollega.
  • Forhåndssamtale. Når OsloKollega har mottatt henvisning med bestilling fra NAV, inviteres du til en forhåndssamtale hos oss. Vi vil der gå gjennom mottatt dokumentasjon, informere om tiltaket, våre tilbud og hvordan vi jobber. Når vi blir enige om at dette er riktig for deg, får du beskjed om når du kan forvente å bli kontaktet for oppstart i tiltaket.
  • Bli kjent. Nå begynner du og veileder jobben med å kartlegge hvor du står i forhold til kompetanse og hva du trenger for å komme i jobb. Hva slags jobb ønsker du, hva har du å bygge på av tidligere erfaring og hvordan kan vi ta i bruk dine ressurser på veien mot jobb eller utdanning. Våre veiledere har god kunnskap om arbeidsmarkedet og hva arbeidsgivere forventer. Du får også hjelp til å utarbeide CV, skrive søknader og trene på intervjusituasjonen, dersom du trenger det.
  • Søke jobb: Når vi sammen har funnet dine ønsker, muligheter og ressurser, finner vi et arbeidssted hvor du kan bygge videre kompetanse og se om dette er et arbeidsområde som kan passe for deg. Vi har noen arbeidspraksiser hos oss, og mange arbeidsgivere vi samarbeider med for å gi deg det beste utgangspunktet for å lykkes med jobb.
  • Ut i jobb. Når vi finner en jobb som er god match for deg, følger din veileder opp deg og arbeidsgiver så mye som du ønsker eller har behov for. Vårt felles mål er at dette skal ende i en ansettelse.

 

Hvis du har noen spørsmål om deltagerløpet. Eller ønsker du en omvisning. Bruk kontaktskjema nedenfor.

 

Back To Top