Artikler > OK:filla

OK:filla

OK:filla er gjenvunnet og utviklet av ekte og offensive folk hos OK:ressurs, som er en av fem arbeidstreningsarenaer i OsloKollega. 

Vi vet at et inkluderende samfunn er et bedre samfunn. OK:filla bidrar til nettopp det. I et samarbeid med Ragn Sells og Cridthvidt AS gjenbrukes tekstiler av 100 % hvit bomull, som blir solgt i blant annet 2- og 5 kg sekker. 

De utrangerte dukene fra CridtHvidt som egentlig skulle havnet i restavfallet, blir altså til pussefiller og brillefiller. Og hvem har vel ikke irritert seg over brilleglass eller dusjdører som aldri blir rene? Vi har løsningen, og kan garantere at dette produktet gjør jobben! Samtidig som du får et produkt som virkelig fungerer, bidrar du til verdifull arbeidserfaring og karriereutvikling. 

Bærekraft handler ikke bare om miljø og økonomi. Det handler også om å ta et sosialt ansvar. 

Filla kan kjøpes som 2- og 5 kg sekker, og som brillefille. Brillefilla koster 39,- for 3 stk, mens sekkene koster henholdsvis 99,- for 2 kg og 189,- for 5 kg. Betaling foregår via Vipps på nummer #520869 og produktene kan hentes i Olaf Helsets vei 5 på Skullerud, eller sendes mot at kjøper betaler frakt. 

Vi håper filla vår vil gi deg like mye glede som den har gitt oss. 

OK:filla ble til gjennom et samarbeid mellom Ragn Sells og CridtHvidt AS. Dette kan du lese mer om her. 

Kontakt oss