skip to Main Content

OK:ombruk

Bærekraft handler ikke bare om miljø og økonomi.  Bærekraft handler også om å ta sosialt ansvar.  Vi i OsloKollega er opptatt av alle 3, men aller viktigst for oss er at så mange som mulig finner veien til ordinært arbeid.

Det gjør vi blant annet gjennom å jobbe med gjenbruk og resirkulering enten det er brukte sykler, gamle PCer og nå brukte klær og sko. Vi utvikler nå en modell der du kan finne frem ting du ikke bruker og levere det til oss. Vi klargjør plaggene, merker og presenterer dem i vår POP UP butikk ved hovedinngangen til Lambertseter senter. Vi har allerede samlet inn masse spennende produkter og tester dette for første gang den 31.08. fra klokken 1100 til klokken 1500.

Neste gang er det din tur – dette innebærer at du slipper å selge ett og ett plagg på Finn.  Du kan velge å selge varene selv eller vi kan selge dem for deg. Kjøper slipper å dra langveis for å kjøpe eller å betale porto for å få tilsendt noe som kanskje ikke passer, og ikke minst får du anledning til å prøve før du kjøper.  Synes du dette høres spennende ut? Kom innom oss på lørdag så forteller vi mer – og kanskje du finner en ordentlig godbit til en god pris.

Og husk – sammen sparer vi miljøet, og du bidrar til en spennende arbeidshverdag for noen som trenger det.

Back To Top