skip to Main Content

OsloKollega samlokaliseres

Fra og med 1 august er vår adresse Cecilie Thoresens vei nr 11.  Da har siste flyttelass gått fra våre lokaler på Ulven.  Dette innebærer at alle aktiviteter knyttet til arbeidsmarkedstiltakene AFT og VTA, samt Sykkel, IKT, Kantine, Service, Icreate og jobbmontasje samles i Cecilie Thoresens vei 9 og 11.

Vi vil fortsatt være tilstede både i bydel Bjerke og på Vulkan  (bydel Grünerløkka) gjennom El-retur og PS:hotell.

Vår El-retur avdeling flytter til Vollebekk sammen med Norsirk.  Hele satsningen er ett samarbeid mellom Norsirk og OsloKollega der hovedfokuset er utvikling av en bærekraftig driftsmodell  for arbeidsinkludering i kombinasjon med gjenbruk og resirkulering av brukt IKT utstyr. Her blir vi nærmeste nabo til Vollebekk fabrikker.

PS:hotell fortsetter å være en viktig del av OsloKollega.  Hotellet er i positiv utvikling, har tett samarbeid med flere store næringslivsaktører, og sender stadig flere velkvalifiserte medarbeidere blant til blant annet kjøkken og hotellbransjen.  Nytt av året på hotellet er satsning på egen Kaffebar i samarbeid med en av Oslos fremste barristaer.

Her finner du for øvrig oppdatert kontaktinformasjon. Har du spørsmål er du selvsagt hjertelig velkommen til å kontakt oss, enten  via din etablerte kontaktperson eller til firmapost@oslokollega.no

OsloKollega as

Cecilie Thoresens vei 9—11 (resepsjon i nr 11), 1153 Oslo

Postboks 63, Lambertseter, 1101 Oslo

Telefon 23 16 76 50

E-post: firmapost@oslokollega.no

www.oslokollga.no

OsloKollega avdeling Vollebekk.

Vollebekkveien 2a, 0598 Oslo

Telefon 23 16 76 50

PS:hotell

Vulkan 22, 0178 Oslo

Telefon 23 15 65 00

E-post: frontdesk@pshotell.no

www.pshotell.no

Back To Top