Varer og tjenester

Varer og tjenester

Her er våre arenaer og hva vi kan tilby av varer og tjenester.

OK:sykkel
Salg og reparasjon av brukte sykler. I avdelingen får deltagerne opplæring innenfor service, reparasjon, ombygging, individuell tilpassing og salg av alle typer sykler. Ta kontakt her.

Cecilie Thoresens vei 11 – sykkel@oslokollega.no – 920 32 309

OK:data
Salg av brukt datautstyr. Opplæring innen salg av IKT-utstyr og rekvisita, support, feilsøking, sikker sletting, reparasjon, oppgradering av datautstyr og enkelt nettverksoppsett. OsloKollega har også inngått et samarbeid med Norsirk AS. Vår jobb er å demontere og sortere elektrisk avfall til gjenvinning. Ta kontakt her.

Cecilie Thoresens vei 9 – data@oslokollega.no – 474 62 963

OK:service
Utprøving og opplæring innenfor renhold, malejobber, vedlikehold og vaktmestertjenester. All kvalifisering foregår ute hos eksterne kunder og gir en realistisk og relevant opplæring. 

service@oslokollega.no

OK:utvikling
Arbeidsoppgavene er pakking, emballering, adressering, distribusjon, postutsendelser og sortering. Denne avdelingen er godt egnet for VTA-deltagere, men også for utprøving av AFT-deltagere. 

utvikling@oslokollega.no - 476 73 362

ps:hotel
Vi har inngått et samarbeid med Nordic Choice og hotellet heter nå ps:hotel by nordic choice. Her tilbyr vi fortsatt kompetanseheving innenfor kjøkken, restaurant, resepsjon og housekeeping. Hotellet ligger på Vulkan og driftes som et arbeidstreningshotell. 

ByPro
Vi har fusjonert med ByPro (Bydelens produksjonstjeneste as), en VTA-bedrift (Varig Tilrettelagt Arbeidsplass) som ble etablert i 1994. Med lokasjoner på Skullerud og Holmlia.

ByPro - 23 16 80 80

Bruk gjerne kontaktskjema under for mer informasjon.

Kontakt oss