Når det går bra med meg, skal det gå bra med deg også.
John Edvart

Du må gjøre jobben selv og være villig til å ta i mot hjelp. Få noen til å ha tro på deg. Du føler deg mer verdifull når du kommer ut i arbeidslivet og samfunnet igjen, sier John Edvart.

Ruset seg for å passe inn

Etter år med avhengighet endte jeg opp med å bli lam på høyre side av en infeksjon kalt "Nekrotiserende fasciitt". I min ungdom søkte jeg alkohol for å prøve å passe inn og føle meg akseptert, men endte opp med å jage så høyt i narkotikaverdenen for å unnslippe følelsene mine av lav selvtillit.

Fikk bistand til å lykkes i arbeidslivet

Se hvordan det å miste en nær venn hjalp meg med å finne motivasjonen min til å gå utover avhengigheten min ved å søke hjelp. Hør hvordan en arbeids- og inkluderingsbedrift hjalp meg med å utforske mine egne interesser og styrker for å hjelpe meg med å finne en jobb. Dette hjalp meg videre til å bygge opp min selvtillit og livsmotivasjon sakte.

Dette er min historie og mine råd:

 

 

Intervjuene er produsert av vår gode samarbeidspartner The Human Aspect.

Vi gir deg mulighet til å lykkes i arbeidslivet

Kopano er en landsdekkende kjede av Norges ledende arbeids- og inkluderingsbedrifter, som er eid av det offentlige. Vi jobber for at alle, uansett forutsetninger og drømmer, skal kunne lykkes i arbeidslivet. Vi mener at alle har en kompetanse som kan være til nytte i arbeidslivet. Ønsker du å komme inn i arbeidslivet? Ta kontakt med oss i dag!

Finn din nærmeste Kopano-partner og snakk med en av våre veiledere:

Agder
Finnmark
Innlandet
Møre og Romsdal
Nordland
Oslo
Rogaland
Telemark
Telemark og Vest-Viken
Troms
Trøndelag
Vest-Viken
Vestfold
Øst-Viken

 

Våg å endre miljøet ditt, for å øke sjansene dine til å holde deg rusfri
John Edvart Knutsen