OK:data er en av arbeidstreningsarenaene i OsloKollega. Vi tar imot brukte datamaskiner og annet IKT-utstyr gjennom samarbeid med blant annet Oslo kommune. På vårt verksted jobber våre deltakere og ansatte med å sortere, rengjøre, reparere og klargjøre produkter for salg i vår egen nettbutikk. Maskiner som selges får installert Windows 10. Alle våre produkter gjennomgår sikker sletting( link IBAS: https://www.ibas.com/no/datasletting) ved bruk av Blancco Drive Eraser.

okdata symbol

Vi tar imot brukte datamaskiner og annet IKT-utstyr gjennom samarbeid med blant annet Oslo kommune, som vi sorterer, rengjør, reparerer og klargjør for salg. Vi driver egen nettbutikk og har eget verksted på Lambertseter. Vi har også et samarbeid med Norsirk AS, der vår jobb er å demontere og sortere elektrisk avfall til gjenvinning.

Som kunde hos OK:data er du ikke bare med på å gjøre en forskjell for miljøet ved å handle brukt, du bidrar samtidig til verdifull arbeidstrening og en arbeidsplass for mennesker som av ulike årsaker har stått utenfor arbeidslivet.

Til nettbutikken

 

Hvordan er det å jobbe i avdelingen?

OK data har mange spennende og varierte arbeidsoppgaver. Du kan jobbe med deler eller hele produksjon. Vi ønsker veldig gjerne at du som jobber hos oss, får arbeidserfaring innen flere av våre avdelinger – fra demontering, sikker sletting, registering, kvalitetskontroll og nettbutikk

Dette innebærer for eksempel muligheten til å bruke forskjellige verktøy og dataprogrammer

Vi tilrettelegger jobben din ved behov og du får selvsagt opplæring.

IKT