OK:ressurs hjelper næringslivet i å lykkes med sin virksomhet ved å levere ressurstjenester til en lang rekke bransjer.

Vi er eksperter på gjenvinning, servering og frokostverttjenester, distribusjon, lager og logistikk. Vi utfører våre tjenester i våre lokaler på Skullerud Park og eksternt i vårt lokalmiljø.

symbol ok:ressurs

For oss handler ikke bærekraft bare om miljø og økonomi. Det handler også om sosialt ansvar. Når du samarbeider med OK:Ressurs bidrar du i kampen mot utenforskap, samtidig gir du våre ansatte en meningsfull hverdag.

Trenger du ekstra ressurser?
Ta kontakt med oss og kom gjerne innom for en kaffe og en uformell prat.


OK:Filla - vårt eget gjenbruksprodukt

OKFilla

OK:Filla er et unikt ombruksprodukt produsert av kasserte tekstiler fra CridtHvidt og laget av våre ansatte. I stedet for at de utdaterte tekstilene ender opp i søpla, upcycler og redesigner vi tekstilene og produserer pussefiller av høy kvalitet. Ta kontakt med oss hvis du har behov for filler med mening. 

okressurs logo

Hvordan er det å jobbe i OK:Ressurs?
Hos oss vil du få muligheten til å utvikle og utforske dine egne ressurser. Vi hjelper deg med å finne dine nøkkelferdigheter, og sammen skaper vi din fremtid.

Med stor variasjon i unike oppdrag kan du få teste ut forskjellige lager- og logistikkoppgaver, men du kan også jobbe med kundeservice på vårt ordrekontor og varemottak. Du får lære deg ulike dataprogrammer og du kan trene opp dine digitale ferdigheter ved hjelp av spillbaserte læringsverktøy som "GodKollega – spill deg god i arbeidslivet".

I OK:Ressurs tror vi på din karriere, arbeidsevne og fremtid. Ta kontakt med oss på telefon 47 47 28 54 så skaper vi den sammen!

Følg oss på Instagram og Facebook