Oppdag en innovativ tilnærming til karriereutvikling med GodKarriere. Dette allsidige spillet er designet for en bred målgruppe – enten du er i startfasen av karrieren, har omfattende erfaring, befinner deg i en overgangsperiode eller ønsker å utforske mulighetene på arbeidsmarkedet. Mens GodKollega fokuserer på grunnleggende ferdigheter, tar GodKarriere sikte på å utvikle dine evner til refleksjon, valg og planlegging for karrieren din.

Ta styringen over din egen karriere med GodKarriere – et spill som utfordrer deg til å reflektere, velge og planlegge for din fremtid. Uansett hvor du er i karrieren din, kan du utforske nye veier og finne inspirasjon gjennom karakterene Petra og Carlos. Oppdag dine egne styrker og muligheter mens du tar del i en engasjerende og realistisk reise

Via en spillbasert tilnærming tar GodKarriere deg gjennom varierte karrieresituasjoner og utfordrende dilemmaer. Du møter karakterer på ulike stadier av karrieren og får utforske deres utfordringer. Veiledet av karriererådgiveren Rita, oppfordres du til å stille åpne spørsmål og reflektere over situasjoner fra ditt eget liv.

Utvikle karrieren din med GodKarriere – hvor valgene du tar, former veien du går.

Bli med på Petras reise – hun drømmer om mer enn å være barista, og du hjelper henne med å anerkjenne og anvende sin kompetanse på nye områder. Utforsk også Carlos' vei, en kokk som møter utfordringer, men finner nye måter å bruke sin lidenskap og kunnskap om mat på. Spillet introduserer deg også for interaktive "minigames" som utfordrer deg til å sette realistiske delmål.